Obtloustlá postava bělovlasého Santy je bezpochyby nejvýraznější symbol amerických Vánoc. Co když Santa ale rezignuje na své každoroční poslání a pytel plný dárků vymění za arsenál zabijáckých nástrojů, ve kterém nesmí chybět pořádně nabroušená sekera? Netflix na tuto otázku reaguje trailerem nového vánočního slasheru s příhodným názvem The Nights Before Christmas.

Hra na kočku a myš. Tak by se v tomto nadcházejícím hororu dal shrnout vztah mezi panem a paní Santovými a americkou FBI, jejíž členové letos rozhodně nemají čas na shánění vánočních dárků pod stromeček. Místo toho se totiž musejí vypořádat s psychopatickým párem, který je laděný do ikonických červeno-bílých barev, a neztratit při tom veškerém úsilí hlavu. A to doslova. 

Přečtěte si také: Netflix představuje postapokalyptický horor Cadaver, vychází na Halloween

Série brutálních vražd, křik, spousta krve a velice specifické kouzlo sněhu, který je jí nasáklý. To jsou motivy, jenž se objeví v masochistickém příběhu Simona Phillipse, který scénář nejspíš napsal na míru pro sebe, jelikož si v něm zahraje ústřední roli zabijáka. Režijní taktovky se pak chopil Paul Tanter, díky němuž se v roli Santova ženského komplice ocitla Sayla de Goede.

Na vlně krvavé vánoční atmosféry se bude možné nechat unášet na Netflixu od 6. prosince 2020