Tak se nám konečně rozjela produkce třetího dílu detektivky Na nože od Riana Johnsona, který tentokrát ponese název Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery. Režisér to oznámil skrze příspěvek na síti X, k němuž ještě přidal černobílou fotku s Danielem Craigem, který si opět zahraje chytrého detektiva Benoita Blanca, tentokrát s krapet delšími vlasy.

V posledních dnech se k filmu přidala řada známých herců, ovšem i přestože už padla první klapka, stále se ještě může hvězdné obsazení rozšiřovat. O ději stále nic pořádného nevíme, na Blanca by však měl čekat další náležitě zapeklitý případ, který bude ze všech nejnebezpečnější.

Johnson se každopádně před lety s Netflixem domluvil, že po prvním díle, který ještě vydalo studio Lionsgate, pro něj natočí dva další filmy. Zda pak bude následovat třeba ještě čtvrtý díl, se necháme překvapit, hodně bude záležet také na tom, nakolik velký bude o film na streamovací platformě zájem. 

Kromě Craiga se můžeme ve třetím díle těšit na herce jako Cailee Spaeny (Občanská válka), Josh O'Connor (Rivalové), Andrew Scott (Ripley), Glenn Close (Americká elegie), Kerry Washington (Nespoutaný Django), Jeremy Renner (Starosta Kingstownu), Mila Kunis (Černá labuť), Josh Brolin (Duna: Část druhá), Daryl McCormack (Hodně štěstí, pane Veliký) a Thomas Haden Church (Spider-Man: Bez domova).

Nad Tomem Hardym (Venom) a Lindsay Lohan (Protivný sprostý holky) však pořád visí otazník.

Netflix každopádně snímek vydá někdy během roku 2025.