Krátce po začátku příštího roku do našich kin vstoupí další milý film o slavném méďovi Paddingtonovi, na kterého čeká nové velkolepé dobrodružství. Na světě máme novou krátkou upoutávku, kterou si můžete pustit výše.

Jak už nějaký čas víme Paddington (Ben Whishaw) se ve filmu vrátí do rodného Peru, aby zde navštívil svou milovanou tetičku Lucy (Imelda Staunton), jež nyní žije v domově pro medvědy v důchodu. Spolu s ním se na cestu vydá i rodina Brownových, na všechny tak čeká zbrusu nové a napínavé dobrodružství v Jižní Americe, během něhož navštíví jak amazonské pralesy, tak i vrcholky peruánských hor.

Je vcelku podivné, že STUDIOCANAL nejdříve vydalo plnohodnotný trailer, kterého jsme se dočkali před měsícem, a nyní zas o něco kratší teaser trailer, většinou to je spíše naopak. Každopádně doufáme, že snímek si udrží kvalitu, kterou měly i předešlé dva filmy od Paula Kinga (Wonka). 

Tentokrát se o režii postaral Dougal Wilson, pro něhož bude snímek celovečerním debutem. Zatím natáčel především samé hudební videoklipy. Na scénáři pracovali Mark Burton (Madagaskar) a Jon Foster s Jamesem Lamontem (Dobrodružství medvídka Paddingtona).

Dále se ve filmu objeví herci jako Olivia Colman, Antonio Banderas, Emily Mortimer, Jim Broadbent, Hugh Bonneville, Julie Walters, Madeleine Harris, Samuel Joslin a Carla Tous.

V kinech od 30. 1. 2025.