Už příští pátek k nám dorazí dlouho očekávaná druhá série netflixového Zaklínače. A ještě před její premiérou se můžete podívat na pár nových fotek, které zveřejnil web Redanian Intelligence. Kromě hlavního tria, tedy Geralta, Yennefer a Ciri, se na nich však dočkáme ještě tří dalších postav. První z nich je Triss Ranuncul, schopná čarodějka s kaštanovými vlasy, která se na krátký čas stane Geraltovou milenkou. Netflixová Triss se pro fanoušky stala kvůli svému vzhledu pravděpodobně tím největším terčem kritiky. Zdá se ale, že tvůrci seriálu se s tím rozhodli něco udělat. Ve druhé řadě Triss sice nepřeobsadili (což je dobře, protože dle mého skromného názoru je její představitelka Anna Shaffer prostě pěkná ženská), ale dočkala se nového účesu. 

Další fotka nám nabídne konečně pořádný náhled na Sigismunda Dijkstru, šéfa špionážní sítě království Redanie, kterého mohou znát jak znalci knižních předloh, tak i fanoušci třetí herní adaptace. V knihách se Dijkstra s Geraltem setká jen párkrát, ovšem jeden z jejich střetů patří mezi nejvýraznější sekvence z celé ságy. A byla by rozhodně škoda, kdyby nás o ní Netflix ochudil (mrk, mrk). Dijkstru si zahraje Graham McTavish, který mimo jiné propůjčil hlas Deglanovi, mentorovi zaklínače Vesemira v animovaném filmu Zaklínač: Vlčí sen. Jak přesně velkou roli bude Dijkstra v druhé sérii hrát, je zatím ve hvězdách, ale za necelý týden se to konečně dozvíme. 

Následující fotky nám ukážou nejen trio hlavních protagonistů, ale i barda Marigolda, ze kterého se pomalu začíná stávat mánička. Ve druhé sérii se každopádně dočkáme zaklínačského hradiště Kaer Morhen, střetu s dalšími hrozivými monstry a dalšího politického pletichaření. Oficiální premiéra druhé řady je stanovená na 17. 12. 2021.