Přednedávnem jsme se dočkali oficiálního plakátu na další díl slavného hororové série Texaský masakr motorovou pilou. A jak už to bývá, po plakátech většinou následují pořádné trailery. Přesně jednoho takového jsme se konečně dočkali před několika hodinami. Podívat se na něj můžete výše. Snímek bude přímým pokračováním prvního filmu z roku 1974, ostatní filmy ze série nebude brát v potaz. Z traileru je vidno, že se opět dočkáme postavy Sally Hardesty, které se podařilo přežít vražedné řádění hrozivého Leatherface a jeho rodiny. Nyní s po téměř padesáti letech vrací na světlo světa, aby mohla pomoci další skupince mladých nešťastníků… A znovu se střetla s maskovaným držitelem motorové pily. 

Jelikož původní představitelka Marilyn Burns zemřela v roce 2014 na infarkt, Sally tentokrát ztvární herečka Olwen Fouéré. Mezi zcela nové postavy, které zatím nemají vůbec ponětí o tom, jaké jim hrozí nebezpečí, patří Melody (Sarah Yarkin), její sestra Lila (Elsie Fisher), Dante (Jacob Latimore) a Ruth (Nell Hudon). Ti se vydají do města Harlow v Texasu, aby tam společně založili nový business. Brzy se však ukáže, že to byl opravdu hodně špatný nápad. Co se týče samotného vrahouna Leatherface, ztvární ho herec Mark Burnham, čímž nahradí původního představitele postavy Gunnara Hansena, který zemřel v roce 2015. 

O režii se postaral David Blue Garcia, scénář zas sepsal Chris Thomas Devlin. Celý film si navíc vzal pod producentský palec veterán hororového žánru Fede Álvarez, který je například zodpovědný za filmy jako Smrt ve tmě a reboot Lesního ducha z roku 2013. O nadcházejícím filmu prohlásil, že fanoušci se mají opravdu na těšit, protože je čeká velice podobný styl a atmosféra, kterou oplýval i původní snímek z roku 1974. Oficiální premiéry na Netflixu se dočkáme 18. 2. 2022.