Již dnes nás čeká třetí kapitolu Hexakoronu. V minulém příběhu se skupina bojovníků s monstry utkala s upíry. Kam se pod vedením DM Kuby vypraví Tahouni tentokrát? 

Minulý čtvrtek se o svůj příběh se skupinou utíkající před nákazou podělil Roberto. Vyprávěl děsivý příběh ze světa Innistrad, ve kterém se šestice lovců upírů vydala splnit zdánlivě snadný přepravní úkol. V zemi ovládané upíry však není nic jednoduché. Tradiční nemrtví se ale překvapivě nestali tím největším problémem naší skupiny.

Naštěstí s sebou měli v tomto příběhu Tahouni jako hosta legendárního tvůrce vaty, krále zvídavých dotazů, boha investigativní novinařiny, mistra vesmíru ve vytahování trapných videí (pozn. seznam autora), vyhlášeného prokrasturbátora, mesiáše Geluismu, progresivního nudistu a čtyřnásobného vítěze Soutěže o nejvrtivější pupek Týdeníku čarodějek (pozn. seznam od Gelua) GELUA! S jeho pomocí se jim podařilo nebezpečný úkol přežít.

Po temnějším dobrodružství se přihlásil o slovo Giacomo (Kuba), který bude vyprávět svůj příběh dnes večer. Těšit se můžete na příběh s veselejší tématikou, který vrátí Tahouny do jejich pubertálních let. Protože kdo by si nechtěl zopakovat střední školu, ne? K hráčům se i na toto dobrodružství připojí speciální host. Chtěli byste vědět kdo?

To zjistíte již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube, nebo přímo zde na stránkách Nerdfixu!