Letošní odhalování novinek kolem Dračího prince jede ve velkém a rozhodně přibývá mnoho dalších velmi důležitých informací. Letošní ročník Comic-Conu v NewYorku navíc obsahuje velice důležitou část, kde tvůrci tohoto seriálu nejen zodpověděli několik otázek, ale odhalili i nový trailer! Tedy skoro. Netflix svou chybou odhalil první ukázku už o několik hodin dříve, než měl.

Ačkoliv si tohoto úniku všiml poměrně dost rychle, škoda už byla napáchána a na Twitteru to hýřilo nejen ukázkami z prvního kompletního traileru, ale velmi záhy se začaly objevovat i různé fanarty. Nicméně tahle chyba urychlila oficiální zveřejnění traileru a oficiální youtubový účet The Dragon Prince ji zveřejnil o několik hodin dříve.

Úplně první odhalení mělo proběhnout právě na Comic-Conu, přičemž později se měl objevit i na YouTube. Nic hrozného se ale neděje. A my díky tomu máme možnost nahlédnout do už čtvrté série, kde Claudia za pomoci svých sil dokáže oživit svého otce. Máto jen jeden háček. Krom toho, že temná magie nějakým způsobem ubližuje Claudii, Viren má jen 30 dnů života. Chybět nebude samozřejmě ani Ezran se Zymem, přičemž lidské království navštíví i Zubeia, dračí královna. Otázka je, jak moc všechno tohle dění nahrává Aaravosovi do karet.

Vše se bude odehrávat dva roky po posledním boji a rozhodně se máme na co těšit. Dočkat bychom se měli nových druhů elfů, arcidraků, dalších živelných kouzel a důvodu, proč Rayla opustila Calluma. Pokud tedy nepatříte k těm divákům, kteří nejsou ochotni přečíst komiksy, které onen důvod vysvětlují.

Nádherným gestem je i výplň čekání za pomoci různých příběhů, kteří si lidé stojící za Dračím princem připravili. Kromě emotivních vyprávění mezi nimi najdeme i dopis se vzkazem, který Rayla nechala pro Calluma na svém odchodu. Mimo jiné na již zmíněném youtubovém kanále najdete i ukázku z úplně prvního dílu a souboj mezi Amayou a slunečními elfy.

Samotné datum premiéry je stanoveno na 3. 11. a přislíbeno bylo i o dost kratší čekání na 5. sérii.