Filmař Damian McCarthy příští měsíc uvede svůj druhý celovečerní film, kterým se stane docela zajímavě vyhlížející horor jménem Oddity. Výše se můžete podívat na oficiální trailer, který zveřejnilo studio IFC Films.

Když je Dani (Carolyn Bracken) brutálně zavražděna v odlehlém venkovském domě, který ona a její manžel Ted (Gwilym Lee) renovovali, všichni podezřívají pacienta z místního ústavu pro duševní zdraví, kde je nyní Ted lékařem. Krátce poté je však podezřelý nalezen mrtvý. O rok později Danino slepé dvojče Darcy, samozvaná jasnovidka a sběratelka prokletých předmětů, nečekaně navštíví Teda a jeho novou přítelkyni Yanu (Caroline Menton). Darcy je přesvědčená, že za vraždou její sestry stojí něco zlého, přinesla si proto s sebou ty nejnebezpečnější předměty ze své prokleté sbírky, aby se mohla náležitě pomstít.

Podle diváků, kteří již měli tu možnost film zhlédnout, obsahuje horor pěkně ošklivé lekačky, byli jste varováni! 

Damian McCarthy se postaral jak o režii, tak i o scénář, jeho celovečerním debutem byl thriller Caveat (2020). Je také autorem povedeného kratičkého filmu Nakonec zemře (2010), který si můžete pustit níže.

Dále se ve snímku objeví herci jako Tadhg Murphy, Steve Wall, Johnny French, Joe Rooney, Josuha Campbell, Máire Carr, Robert Collender a další.

V amerických kinech od 19. 7. 2024, k nám se snad dostane o něco později.