Už za několik dní bude v kinech premiérovat zbrusu nový horor jménem Smile, který se na začátku léta pochlubil s prvním trailerem. Studio Paramount se tak rozhodlo divákům nadělit ještě jednu závěrečnou upoutávku, na kterou se můžete podívat výše.

Ta nám toho však o příběhu příliš nového neřekne, navíc na jejím úplném konci na diváky opět vybafne se stejnou lekačkou, kterou jsme již mohli vidět v traileru předchozím. Ale no tak, Paramounte, takhle to přece nefunguje! Přesto by ale ve výsledku mohlo jít o řádně znepokojivou podívanou, ze které bude mrazit v zádech. To se holt budeme muset nechat překvapit. Jak už nějakou dobu víme, hlavní hrdinkou se stane doktorka jménem Rose Cotter (Sosie Bacon), kterou v následujících dnech rozhodně žádný klídeček nečeká. 

Nedávno totiž byla svědkem smrti jedné ze svých pacientek, která se zděšením prohlašovala, že vidí někoho, koho ostatní vidět nemohou. Během posledních sekund svého života se něco strašně vyleká, následně pak na doktorku pohlédne s velice znepokojivým úsměvem, přičemž poté si rozřízne obličej. Věci začnou jít pro hrdinku od desíti k pěti poté, co jeden z dalších pacientů, který se na doktorku začne také hrozivě zubit, několikrát vykřikne, že Rose zemře.

Doktorka tak postupem času zjistí, že podivné a hrozivé síle podlehlo už 19 lidí. Je tu ovšem jeden přeživší, za kterým se Rose vydá, aby zjistila, co se to vlastně děje. Následně se dozví hrozivou pravdu. Veškeří nešťastníci, kteří začali spatřovat hrozivě se usmívající jedince, zemřeli do jednoho týdne. Rose už proto příliš času nezbývá. 

O scénář a režii se postaral Parker Finn, který film natočil na základě svého krátkometrážního snímku Laura Hasn´t Slept. Ve snímku se taktéž dočkáme herců jako Rob Morgan, Kyle Gallner, Jessie T. Usher, Kal Penn, Caitlin Stasey, Judy Reyes, Gillian Zinser, Nick Arapoglou a Setty Brosevelt.

Oficiální premiéra je stanovená na 29. 9. 2022.