Superman Jamese Gunna není jediným filmem, kde se nám herecké obsazení rychlým tempem rozrůstá. Podobně je na tom také chystaný snímek Tron: Ares, ve kterém se hlavní hvězdou stane Jared Leto (Requiem za sen, Morbius). Hereckou skvadru totiž doplnily dvě další tváře, ve filmu se tak objeví Cameron Monaghan a Sarah Desjardins.

Monaghan zazářil v seriálech jako Hříšníci (2011) a Gotham (2014), ovšem videoherní fanoušci ho budou především zdát z herního titulu Star Wars Jedi: Fallen Order a jeho následnému pokračování, kde propůjčil hlas a podobu hlavnímu hrdinovi Calu Kestisovi.

Sarah Desjardins je mladá kanadská herečka, která se zas objevila v seriálech jako Riverdale (2017), Yellowjackets (2021) a letošní Noční agent. Zatím však není známo, koho přesně oba herci ztvární. 

Jak už nějakou dobu víme, Leto si má zahrát titulního Area, jenž by měl být ztělesněním jednoho ze sebeuvědomělých programů, které začnou přecházet do fyzického světa. To s sebou ale samozřejmě přinese celou řadu problémů. Vedle něho se objeví i Evan Peters (Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera), který by měl údajně ztvárnit primárního záporáka filmu.

K oběma pánům se už také připojily herečky Jodie Turner-Smith (Tom Clancy: Bez výčitek) a Greta Lee (Minulé životy), druhá zmíněná hvězda by měla ve snímku ztvárnit jakousi programátorku videoher a ředitelku technologické společnosti, která však bude muset pláchnout, aby mohla zachránit technologii, jež by mohla změnit celý svět.

Natáčení by mělo odstartovat v kanadském Vancouveru někdy během příštího měsíce, ovšem pokud se herci skutečně přidají ke stále stávkujícím scenáristům, bohužel se vší pravděpodobností dojde k odkladu produkce. 

Chystaný třetí díl by měl zrežírovat norský filmař Joachim Rønning, který natočil filmy jako Kon-Tiki (2012), Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) a Zloba: Královna všeho zlého (2019). Scénář si zas vzali na starost Jesse Wigutow (Tak to chodí) a Jack Thorne (Enola Holmesová).

Zatím není známo, kdy přesně se snímek v kinech objeví, ale pokud by vše šlo dobře, mohlo by to být už v roce 2024.