Už z prvního traileru na hororově laděný psychologický thriller Don´t Worry Darling byla cítit poměrně temná a znepokojivá atmosféra. Ale druhá oficiální upoutávka to tentokrát rozjela s plnou parádou. Podívat se na ni můžete výše. Příběh filmu, který trochu připomíná Stepfordské paničky, se zaměří na Alici (Florence Pugh) a Jacka (Harry Styles), mladý a zamilovaný pár, kterému se jednoho dne nesmírně poštěstí. Oba se totiž stanou součástí na první pohled dokonalé experimentální komunity jménem Victory, kterou vede firma, v níž muži pracují na přísně tajném projektu jménem Victory Project. Celou společnost má na starost charismatický Frank (Chris Pine), který je zároveň i motivačním řečníkem. 

Zatímco manželé tráví každý den v ústředí projektu Victory a pracují na „vývoji progresivních materiálů“, jejich manželky – včetně Frankovy elegantní partnerky Shelley (Gemma Chan) – mohou trávit čas užíváním si krásy, luxusu a pohodlí jejich komunity. Život je to dokonalý, přičemž komunita uspokojuje potřeby každého rezidenta. Jediné, co na oplátku firma požaduje, je diskrétnost a nezpochybnitelná oddanost projektu Victory. Alice ale velice rychle začne zjišťovat, že tu není něco v pořádku. A čím dál častěji si začne pokládat jistou otázku. Co vlastně v té komunitě dělají? A jaký je jejich účel? A proč má pocit, jako kdyby se jí někdo konstantě snažil vymýt mozek? Při hledání odpovědí tak odhalí tajemství, ze kterého tuhne krev v žilách.

Jedná se o druhý film, který natočila herečka Olivia Wilde. Prvním byla teen komedie Šprtky to chtějí taky z roku 2019, ovšem tentokrát se tvůrkyně ponoří do trochu temnějších vod. O scénář se zas postarali Carey Van Dyke, Shane Van Dyke a Katie Silberman. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako KeKe Layne, Nick Kroll, Sydney Chandler, Kate Berlant, Asif Ali, Douglas Smith, Timothy Simons a Ari’el Stachel.

Oficiální premiéra je stanovená na 22. 9. 2022.