Už za necelý měsíc bude na AMC+ premiérovat seriál Interview s upírem, který je další adaptací slavného stejnojmenného románu z roku 1976 od Anne Rice. Nový oficiální trailer nám tak ukáže další útržky ze života Louise (Jacob Anderson), elegána z New Orleans, který si žije životem plný luxusu. Neuvědomuje si ale, že už si na něj brousí zuby zkušený upír Lestat de Lioncourt (Sam Reid), který ho jednoho dne promění na krvesajného nemrtvého.

Předchozí upoutávky se s krví a oním hororovým nádechem příliš nepředvedly, ale nejnovější trailer to do jisté míry napravuje. Ovšem pokud znáte původní předlohu, případně jste viděli slavnou filmovou adaptaci s Tomem Cruisem a Bradem Pittem, tak jste si určitě všimli jedné velké změny. 

Zatímco původní příběh se primárně odehrával na konci 18. století, v seriálové adaptaci zavítáme do roku 1910. Z upoutávky je také patrné, že se dočkáme i pasáží z interview s Louisem, který povede novinář Daniel Molloy (Eric Bogosian). Dále se v traileru v celé své kráse ukazuje také Bailey Bass, která ztvární mladičkou Claudii, třetí nejdůležitější postavu příběhu.

Původní Interview s upírem je prvním dílem knižní série The Vampire Chronicles, do které patří například i kniha Královna prokletých, jež se také dočkala filmové adaptace. Ovšem ne úplně povedené. 

Tvůrci celého seriálu jsou Rolin Jones a Mark Johnson, přičemž právě Johnson uvedl, že seriál by měl zachovat kouzlo původní knižní předlohy, plus i zaujmout moderní publikum. První dvě epizody natočil Alan Taylor, především seriálový tvůrce, který se podílel na režii seriálů jako Hra o trůny a Rodina Sopránů.

Oficiální premiéra na AMC+ je stanovená na 2. 10. 2022.