Čas se blíží a už brzy se dočkáme onoho okamžiku, kdy na širé moře Netflixu vypluje Luffy s jeho bandou. Než se toho ovšem dočkáme, pochlubila se streamovací platforma s dalším trailerem, který ovšem mnoho z nás posadil na zadek. Co je ovšem překvapivější, tak v dobrém slova smyslu.

Ano, čtete správně, ačkoliv jsem já sama poměrně dost velký odpůrce různých hraných předělávek jak animovaných filmů, tak i anime, tak tady na mě čekalo velmi milé překvapení. Eiichiro Oda totiž má nad celou hranou adaptací velmi pevnou ruku a dohlíží na to, aby seriál nepotkal krušný a rychlý konec. Díky tomu zde máme ukázku, která nejen dost věrně vyobrazuje jednotlivé postavy, ale je vidět, že do toho dávají opravdu vše.

Eiichiro Oda totiž působí jako výkonný producent, přičemž podmínkou pro vznik bylo respektovat jeho vizi. Při zveřejnění ukázky navíc nechal zveřejnit i dopis, v němž se svěřil, že na tomto seriálu nebyly žádné kompromisy!

V dopise se také podělil o to, že chtěl několik scén natočit znovu, protože „měl pocit, že nejsou dost dobré na to, aby byly vypuštěny do světa“. Zároveň také pochválil hlavního herce Iñakiho Godoye a napsal: „Byly tam také některé fráze, o kterých jsem si myslel, že na papíře nepůsobí jako Luffy... Ale když jsem viděl natočené scény, řekl jsem si: Funguje to, když to hraje Iñaki!

Samotný trailer je k vidění výše. One Piece patří v současné době na špici mezi mangami. Na svém kontě má 1088 dílů mangy, 1069 epizod anime a 15 filmů. Přičemž poslední film One Piece Film: Red utržil přes 3 miliardy českých korun. Rozhodně se nejedná o malou značku a už vůbec se nedivím autorovi mangy, že chce mít vše pevně v rukou.

Na svou pouť tenhle kousek vyrazí už 31. srpna a rozhodně se máme na co těšit už teď. Příběh vypráví o chlapci jménem Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy), který dokáže roztáhnout své tělo jako gumu a cestuje se skupinou přátel zvanou Straw Hat Pirates za pokladem známým jako One Piece, který by z něj udělal krále pirátů.

Co se musí nechat, tak studio evidentně neplánovalo šetřit na speciálních efektech a z dostupných trailerů to vypadá na parádní podívanou.

A jak to máte vy? Dáte seriálu šanci?