Po úspěchu povedeného titulu Predátor: Kořist (2022), ve kterém slavný emzák změřil síly se severoamerickými indiány, bylo v podstatě jasné, že zachráněná franšíza bude pokračovat dál. Před několika měsíci jsme se dozvěděli, že bychom se měli dočkat dalšího predátorského filmu jménem Badlands, který se má podle všeho odehrávat ve vzdálené budoucnosti. Datum premiéry stále ještě na světě nemáme, ale už se zdá, že produkce našla svou hlavní hrdinku.

Tu by si podle všeho mohla zahrát mladá americká herečka Elle Fanning, kterou můžeme znát například z filmových titulů jako Super 8 (2011) a Zloba - Královna černé magie (2014), taktéž i ze seriálu Veliká (2020). Jedná se také o mladší sestru možná o trošku známější Dakoty Fanning (Strážci).

Herečka, která je údajně velkou fanynkou franšízy, o účinkování ve filmu zatím stále jen jedná, ale vypadá to, že role jí nakonec opravdu připadne. 

O samotném příběhu bohužel stále nic nevíme, o režii se každopádně má postarat opět Dan Trachtenberg, který natočil i předešlou Kořist. Zpracoval i samotný scénář, na němž se ještě podílel Patrick Aison, který předešlý predátorský film napsal.

V době oznámení filmu to vypadalo, že první klapka by mohla padnout už příští měsíc, podle serveru Deadline to ale vypadá, že hlavní část produkce nakonec začne až o něco později, mělo by to ale být ještě letos. Tak snad se do té doby dozvíme, co pro nás Trachtenberg připravil tentokrát.

Ještě připomeneme, že výše zmíněný Predátor: Kořist by se také měl dočkat přímého pokračování, kterému už tak trochu nechal pootevřená dvířka konec filmu. Amber Midthunder by si údajně mohla zopakovat roli udatné komančské lovkyně Naru, ale potvrzené to zatím nemáme.