Jestli na akci Geeked Week byl titul, který kraloval celé show, tak to rozhodně byl One Piece. O to zajímavější je fakt, že nám vlastně ze samotné druhé sezóny nic neukázali. Ano, bylo nám odhaleno téměř celé herecké obsazení, včetně i jedné velmi očekávané postavy, ale ve výsledku tou zajímavější částí byly interakce herců s producentem Mettem Owensem. Na pódium totiž bylo vidět, jak si všichni užívají atmosféru a sdílí společnou lásku k One Piece. A hlavně zde herci krásně ukázali, jak pro svou roli skutečně žijí.

O hereckém obsazení a zákulisním videu jsme už psali v tomto článku. Nyní se ale na pódiu skutečně objevil Joe Manganiello, který si střihne roli jednoho z nejoblíbenějších záporáků v celém seriálu. A tím není nikdo jiný než (a ne, Buggyho sice máme rádi, ale ten to není) Mr. 0. O tom, že to bude právě Manganiello, který ztvární Mr. 0, se debatovalo už od oznámení druhé série. A je skvělé vidět, jak je z této role nadšený. Po jeho boku samozřejmě musela stanout i Miss All Sunday. A tu si zahraje Lera Abova. Podle slova Matta Owense je pro tuto roli jako stvořená a s make-upem a kostýmem je její podoba přímo ohromující.

A samozřejmě se celé povídání o tom, kterak bylo složité udržet informace pod pokličkou, neobešlo bez narušení piráta Buggyho, tedy Jeffa Warda, který si všechnu slávu chtěl uzmout pro sebe. Což se mu možná na chviličku povedlo, ale co si budeme. Veškerou slávu si pro sebe ukradl člověk, který ani nebyl na pódiu. Zkrátka Iñaki Godoy nemusí být na pódiu a mluví se o něm stejně, jako o Luffym v celém anime.

Jeho vstup je ale velmi klíčový, protože ukázal několik záběrů ze zákulisních setkání, ale hlavně odhalil část podoby jedné postavy, která nejspíš rozhodne, zda druhá série bude úspěšná. A tím je samozřejmě sobík, co pozřel Hito Hito no Mi. Tedy Tony Tony Chopper. Už se vede několik debat o tom, jak ho vlastně tvůrci ztvární, ale zatím to vypadá docela nadějně. Ale posuďte sami, jelikož Iñaki s námi sdílel video, které můžete zhlédnout výše.

Pokud vás tedy zajímá, jak vypadal večer s One Piece, tak s můžete podívat na celý záznam a v čase 2:15:49 se i pokochat celým segmentem. Na závěr je důležité zmínit datum vydání. Což dle slov producenta bude ,,ode dneška někdy v budoucnu." Ano, taky jsme se nechali nachytat. Druhá série je v současné době ve fázi natáčení, takže si na výsledek budeme muset ještě nějakou chvilku počkat. Jak to ale vypadá, čekání se nejspíš vyplatí.