Před nějakým časem skončilo natáčení čtvrtého filmu o Bridget Jonesové, kterou si opět zahraje Renée Zellweger. Nový snímek, který ponese název Bridget Jonesová: Láskou šílená, se už nachází v postprodukci, kde se připravuje pro valentýnskou premiéru. Na světě už každopádně máme první oficiální plakát, který si můžete prohlédnout níže.

Co se první upoutávky týče, tak bychom si tipli, že by mohla vyjít někdy během letošního podzimu. I čtvrtý film bude adaptací jedné z knih britské spisovatelky Helen Fielding, která titulní protagonistku vytvořila, tentokrát půjde o knižní titul Bridget Jones: Mad About the Boy z roku 2013. Co se příběhu týče, Bridget by se nám ve filmu měla představit jako ovdovělá matka dvou malých dětí, která se snaží opět naskočit na randící etapu svého života. 

Kromě Zellweger se z předních postav vrací také Hugh Grant jako playboy Daniel Cleaver. Jeho věčný rival a Bridgetina láska Mark Darcy, kterého ztvárnil Colin Firth, se vzhledem k výše zmíněným informacím o ději zřejmě nevrátí.

Dále se vrací herci jako Gemma Jones, Jim Broadbent, Neil Pearson, Joanna Scanlan, Celia Imrie, Emma Thomson, Sally Phillips, Shirley Henderson, James Callis a Sarah Solemani.

Mezi nové tváře budou patřit Chiwetel Ejiofor jako pan Wallaker, Leo Woodall jako Roxster, Isla Fisher jako Rebecca, Nico Parker jako Chloe a mnozí další.

Režii si vzal pod palec Michael Morris, který točil pro seriály jako Bratři a sestry (2006), Volejte Saulovi (2015) a Proč? 13x proto (2017). O scénář se postarala sama autorka Helen Fielding.

Snímek by se měl objevit v kinech 14. 2. 2025.