Na letošní akci D23 Expo dostal prostor také Pixar, který zde představil svůj chystaný nový animák. Tím bude podívaná jménem Hoppers, která do našich kin dorazí za necelé dva roky.

O příběhu zatím víme jen to, že by se měl točit kolem mladé dívky, která přemístí svůj mozek do robotického bobra, aby si mohla vyzkoušet, jaké to je žít v království zvířat. Snímek už také nabral na palubu první herecké tváře, jmenovitě se k němu upsali Bobby Moynihan (V hlavě 2), Piper Curda (Démon zatracení) a Jon Hamm (Fargo), který si zahraje starostu, jenž touží bobry zničit. 

O režii se postará americký tvůrce Daniel Chong, který je tvůrcem a scenáristou animovaného seriálu Mezi námi medvědy (2015). Dělal také ilustrátora a vizuálního vypravěče pro známé animované tituly jako Bolt: Pes pro každý případ (2008), Auta 2 (2011) nebo Ptačí úlet (2013). Podle jeho slov to vypadá, že na Hoppers pracoval už asi 4 roky.

Než se ale dočkáme nějakého prvního traileru, tak to zřejmě nějaký ten pátek potrvá. Na D23 bylo každopádně oznámeno, že animák by měl dorazit do kin někdy během jara roku 2026.