Geeked Week jede plnou parou vpřed a hned druhou ukázkou(a lekcí artikulace od Killera) jsme dostali velmi lákavý trailer na film Troll. Norská produkce se tentokrát předvedla a přináší nám poutavý příběh, který dýchá napětím. Ve snímku najdete všechno. Nádhernou přírodu, spícího obra mezi horami, hledající lidi a následně zdrhající viníky, kteří utíkají před pohromou.

Lidská chamtivost je zdrojem většiny problému. Ve filmu Troll tomu nejspíš nebude jinak. A parta vědátorů se vydává do jeskyně v hoře Dovre v Norsku, kde objeví něco, co je zde uvězněno po tisíc let a nachází se v hlubokém spánku. A kalamita započala.

Obrovský kamenný troll je probuzen a ničí vše, co mu přijde do cesty. Ti, jenž ho probudili, dostávají nelehký úkol. Zastavit hrozbu, kterou znají jen z vyprávění a pohádek. A která se nezadržitelně blíží k hlavnímu městu Norska.

Samotný režisér Roar Uthaug je z filmu velmi nadšený, díky společnostem Netflix a Motion Blur mohl stvořit nápad, který se mu v hlavě rodil přes dvacet let. Zároveň šíří své nadšení jak z filmu, tak i z produkce, na které mohl pracovat společně s ambiciózními lidmi.

Kdy přesně se film přiřítí na Netflix zatím není známo, ale snad se jej dočkáme velmi brzo.