Studio Universal se snaží diváky nalákat na svůj další hororový kousek jménem Noční koupání. První trailer budoval skvělé napětí, druhý se už ale trochu utrhl ze řetězu. Nyní máme na světě další upoutávku, ve které o filmu promluví jak herci, tak i někteří z tvůrců. Kromě toho se dočkáme i několika zbrusu nových scén, ze kterých je zřejmé, že nás čeká pořádná duchařina, v níž o lekačky nebude nouze. Na novou upoutávku se můžete podívat výše.

Ray Waller (Wyatt Russell), bývalý hráč baseballu z hlavní ligy, je kvůli vážné nemoci nucen odejít do předčasného důchodu. S manželkou Eve (Kerry Condon), dospívající dcerou Izzy (Amélie Hoeferle) a synem Elliotem (Gavin Warren) se proto přestěhují do novému domova. V něm se ale nachází bazén, ve kterém byste se po nocích rozhodně neměli koupat sami. 

Film bude vycházet ze stejnojmenného krátkometrážního filmu z roku 2014, o který se postarali Rod Blackhurst a Bryce McGuire. Oba dva zpracovali také celovečerní verzi.

Dále se ve snímku objeví herci jako Eddie Martinez, Ben Sinclair, Nancy Lenehan, Jodi Long, Ellie Araiza, Preston Galli a Eleanor T. Threatt.

Do našich kin snímek dorazí 4. 1. 2024.