Už za dva dny by měl na službě Disney+ premiérovat velice slibně vyhlížející sci-fi home invasion horor jménem Nikdo tě nezachrání. Už jen podle zveřejněného oficiálního traileru, který vyšel před dvěma týdny, se zdá, že nás čeká náležitě napínavá podívaná, jež svým stylem tak trochu pomrkává po Vetřelci (1979). Venku máme každopádně dva nové klipy, které si můžete pustit níže.

Jak už víme, primární postavou filmu se stane Brynn Adams (Kaitlyn Dever), která se bude muset připravit na tu nejhorší noc v životě. Do jejího domu totiž vtrhne jakási mimozemská stvůra, která má od hodného a mírumilovného emzáka na míle daleko. 

Jeden z klipů nám tak ukáže obzvlášť prekérní situaci, kdy je Brynn ukrytá za dveřmi otevřené lednice. Tu si evidentně začne prohlížet výše zmíněná stvůra, která svým vzhledem Scottova Xenomorfa maličko připomíná. V dalším klipu se zas Brynn skrývá pod postelí a je svědkem toho, jak zmíněný mimozemšťan patrně někoho přivolává.

Je rozhodně fajn, že oba dva klipy nám mimozemského vetřelce neukážou v celé jeho „kráse“, to ovšem maličko pokazil zmíněný oficiální trailer, který můžete zhlédnout níže. I tak to ale vypadá na slušný komorní horůrek, kde napětí půjde přímo krájet. Alespoň tedy doufáme! Z traileru je také zjevné, že Brynn není jediná nešťastnice, které mimozemšťané zkomplikovali život. Zdá se totiž, že invazi zažívá celá planeta. 

O scénář a režii se postaral Brian Duffield, který v předchozích letech napsal snímky jako Rezistence (2015), Pistolnice Jane (2016) a Chůva na zabití (2017).

Dále se ve snímku objeví herci jako Ginger Cressman, Zack Duhame, Geraldine Singer, Rose Bianca Grue, Dari Lynn Griffin, Elizabeth Kaluev, Evangeline Rose a Devyn Sandidge.

Snímek bude na Disney+ premiérovat 22. 9. 2023.