Fanoušci home invasion hororů, zbystřete! Už za dva týdny nám Disney+ nabídne zajímavě vyhlížející sci-fi podívanou Nikdo tě nezachrání, na jejíž oficiální trailer se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou filmu se stává Brynn Adams (Kaitlyn Dever), mladá a s úzkostmi se potýkající žena, na kterou jedné noci čeká pěkně nemilé překvapení. Něco se jí vloupe do domu. O žádného maskovaného lupiče s velkým pytlem se ale nejedná, do Brynnina doma totiž evidentně pronikne tvor z vesmíru, který v míru rozhodně nepřišel. Brynn se podaří hrozivou noc přežít, záhy ale zjistí, že mračna se stahují i nad venkovním světem. A to doslova. Podle traileru se totiž zdá, že mimozemšťané započali plnou invazi. 

Upoutávka, v níž nepadne jediné slovo, nám toho vlastně o hlavním příběhu zas až tolik neřekne, ale zdá se, že budeme sledovat Brynn, která se vrátí zpět do svého domu a opevní ho před útočícími emzáky. Ty ale samozřejmě nějaký nábytek před dveřmi a deky přes okna nezastaví. A Brynn tak čeká další strašlivá noc, během které bude bojovat o život.

Je možná trochu škoda, že trailer nám mimozemské vetřelce, kteří krapet připomínají ty z filmové série Tiché místo, ukáže, ale i tak se ve výsledku jedná o slibně vyhlížející podívanou, která bude spoléhat především na řádně temnou atmosféru a napětí. 

O scénář a režii se postaral Brian Duffield, který v předchozích letech napsal snímky jako Rezistence (2015), Pistolnice Jane (2016) a Chůva na zabití (2017).

Dále se ve snímku objeví herci jako Ginger Cressman, Zack Duhame, Geraldine Singer, Rose Bianca Grue, Dari Lynn Griffin, Elizabeth Kaluev, Evangeline Rose a Devyn Sandidge.

Snímek bude na Disney+ premiérovat 22. 9. 2023.