V kanadském Winnipegu by se momentálně mělo natáčet pokračování povedeného akčňáku Nikdo, ve kterém se sympatický Bob Odenkirk v roli Hutche Mansella vrátí k uspokojivému nakopávání zlodušských zadků. V předchozích měsících se nám hezky rozšířilo obsazení, přičemž k projektu už jsou upsaná dvě další herecká jména.

Už na začátku minulého měsíce se k filmu připojil Colin Hanks, syn slavného herce Toma Hankse, který si zahrál v titulech jako Králové ro(c)ku (2006) nebo Smrt on-line (2008). A fanoušci seriálu Dexter (2006) si ho možná budou také pamatovat jako primárního padoucha šesté řady.

Teprve nedávno se k filmu připojil také John Ortiz, jehož mohou znát například fanoušci franšízy Rychle a zběsile, ve které si zahrál šéfa drogového kartelu Astura Bragu. Dále se objevil ve snímcích jako Veřejní nepřátelé (2009) a Terapie láskou (2012).

Ze starých známých se nám ještě vrátí Connie Nielsen (Wonder Woman 1984), která opět ztvární Hutchovu ženu Beccu, a také Christopher Lloyd (Addamsova rodina), jenž si zas zahraje Hutchova drsňáckého otce Davida. Dále se si ve filmu zahraje také Sharon Stone (Základní instinkt), která má ztvárnit hlavní záporačku.

Pořád ještě nevíme, co přesně nabídne hlavní dějová linie. Ale pokud bude Hutch zase znepříjemňovat den ruské mafii, tak budeme naprosto spokojení. 

O režii filmu se tentokrát postará indonéský filmař Timo Tjahjanto, který nám nadělil akční tituly jako Zásah (2016) a Jde si pro nás noc (2018).

Scénář opět zpracoval Derek Kolstad, jeden z „otců“ Johna Wicka, který také napsal akčňáky jako Zásilka (2013) a Die Hart: The Movie (2023). Spolu s ním na scénář pracovali ještě Aaron Rabin (Jack Ryan), Umair Aleem (Kate) a i Bob Odenkirk.

Oficiální premiéra byla stanovena na 15. 8. 2025.