Někdy během tohoto měsíce by měla padnout první klapka chystaného pokračování povedeného akčňáku Nikdo (2021), ve kterém bude Bob Odenkirk opět nakopávat zlotřilé zadky jakožto hrdina Hutch Mansell. Obsazení se nám dále hezky rozšiřuje, studio Universal hlásí, že fanoušci se mohou těšit na návrat další staré známé tváře z prvního dílu.

V Nikdo 2 by se měl objevit i Christopher Lloyd (Addamsova rodina), který opět ztvární Hutchova otce Davida. Jak z prvního dílu víme, o žádného neškodného staříka se rozhodně nejedná. Bezpochyby nám tak znovu dokáže, že s bouchačkami to umí na jedničku. Stále však zůstává otázkou, zda se vrátí také americký herec a rapper RZA, který si zas zahrál Hutchova bratra Harryho. 

Co se zbytku obsazení týče, dále máme na palubě Connie Nielsen (Wonder Woman 1984), která opět ztvární Hutchovu ženu Beccu. K filmu se minulý týden připojila také Sharon Stone (Základní instinkt), která si má zahrát hlavní záporačku filmu. O koho přesně se ale bude jednat, zatím není známo.

O režii filmu se tentokrát postará indonéský filmař Timo Tjahjanto, který nám nadělil akční tituly jako Zásah (2016) a Jde si pro nás noc (2018).

Scénář opět zpracoval Derek Kolstad, jeden z „otců“ Johna Wicka, který také napsal akčňáky jako Zásilka (2013) a Die Hart: The Movie (2023). Spolu s ním na scénář pracovali ještě Aaron Rabin (Jack Ryan), Umair Aleem (Kate) a i Bob Odenkirk.

Oficiální premiéra byla stanovena na 15. 8. 2025.