Nicolas Cage se už letos objeví v hrůzostrašně vyhlížejícím snímku Longlegs, ovšem v budoucnu s ním vyjde ještě jeden hororový titul jménem The Carpenter’s Son. Ten bude vycházet z apokryfního spisu Tomášovo evangelium dětství, podle něhož to vypadá, že malý Ježíš byl pěkný tyran a darebák, jehož nenáviděla celá vesnice.

Cage si ve filmu každopádně zahraje Ježíšova nevlastního otce Josefa. Film by měl odvyprávět temný příběh o rodině, která se skrývá v Římany ovládaném Egyptě. Synek, jenž je označován pouze jako „Chlapec“ (Noah Jupe), se seznámí s dalším tajemným dítětem, které ho donutí začít pochybovat o svém tesařském opatrovníkovi a začne se pak proti němu bouřit.

V rámci toho zjistí, že v sobě má unikátní nadlidské síly, přičemž na něj čeká osud, jaký si vůbec nedovede představit. Když pak Chlapec své nově objevené síly testuje, on a jeho rodina se stanou terčem přirozených a nadpřirozených hrůz. 

První klapka padne už v létě. Snímek by měl natočit původem egyptský filmař a producent Lotfy Nathan, který v minulosti zrežíroval například dokument Motorkářský gang (2013) a v Cannes oceněné drama Harka (2022).

Dále by se měla ve filmu objevit ještě britská zpěvačka a herečka FKA twigs (Vrána), která si zahraje „Matku“, tudíž zřejmě Marii. V zatím neznámé roli se ve filmu také ukáže Souheila Yacoub (Climax).

Tak uvidíme, co z toho nakonec vyleze. Pokud se má začít natáčet už v létě, teoreticky bychom se filmu mohli dočkat už někdy během příštího roku. Ale to holt uvidíme.