Konečně přichází čas, aby si veškerou slávu pro sebe shrábl i Nick Fury v podání legendárního Samuela L. Jacksona. Příští rok k nám totiž dorazí další očekávaný MCU seriál, který ponese název Secret Invasion, přičemž na první pořádný trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na tajuplnou rasu Skrullů, mimozemských bytostí, které už nějakou dobu infiltrují Zemi. Mezi hlavní postavy tak bude patřit nejenom Nick Fury, ale i skrullský generál Talos, jehož jsme už mohli vidět ve snímku Captain Marvel. I zde ho ztvárňuje herec Ben Mendelsohn. MCU rodina ale do svých řad přivítala další známou hereckou tvář. Tou je Emilia Clarke, která se nejvíce proslavila svou rolí Daenerys Targaryen z úspěšného HBO seriálu Hra o trůny. 

Dalším významným nováčkem v MCU rodině je i oscarová britská Olivia Colman, ovšem o její postavě zatím nic nevíme. V upoutávce se také objeví partička starých známých, jmenovitě Don Cheadle jako James Rhodes a Martin Freeman jako CIA agent Everett Kenneth Ross.

V upoutávce se taktéž objeví Furyho tehdejší pravá ruka Maria Hill, kterou si opět zahraje Cobie Smulders. Společně se tak budou muset postavit hrozbě, proti které se však bude velice těžce bojovat. Když totiž na sebe mohou vaši nepřátelé brát nejrůznější podoby, komu všemu můžete vlastně věřit? 

O režii celého seriálu se stará filmařské duo Thomas Bezucha a Ali Selim. Bezucha je například tvůrcem romantického dramatu Big Eden z roku 2000, Selim se zas podílel na tvorbě seriálů jako Manhunt, Myšlenky zločince a Kondor. Scénář si vzal na starost Kyle Bradstreet, jeden z hlavních scenáristů seriálu Mr. Robot.

Oficiální premiéry se dočkáme někdy během roku 2023.