Loni v srpnu producent Jeffrey Reddick odhalil, že všechny přípravy na natáčení šestého dílu slavné filmové série Nezvratný osud jsou dokončené. Tehdy ale ještě měly celý Hollywood na kolenou stávky herců a scenáristů, kvůli kterým hlavní část produkce nemohla začít. Producent Craig Perry ale nedávno přišel se zprávou, která všechny fanoušky známé značky pro morbidně zvědavé jistojistě potěší.

Šestý Nezvratný osud se konečně začal natáčet. A v rámci toho byl také odhalen oficiální název filmu: Final Destination: Bloodlines (zhruba Nezvratný osud: Pokrevní linie). Perry také odhalil, že snímek by měl zamířit do kin v roce 2025, kdy bude první díl slavit 25 let od premiéry. Ano, také se cítíme staří. 

O ději toho stále moc nevíme, ale podle Perryho se mohou fanoušci těšit na další várku řádně kreativních způsobů, kterak připravit člověka o život. Zároveň ale Collideru minulý rok potvrdil, že nadcházející snímek bude jistým způsobem jedinečný a na sérii si posvítí z jiného úhlu. Co přesně to ale znamená, se budeme muset nechat překvapit.

Minulý rok na podzim také server Bloody Disgusting přišel se zvěstmi o tom, že v šestce se má opět objevit Tony Todd jakožto tajemný William Bludworth. Film by tak podle serveru měl více prozkoumat jeho minulost a odhalit, proč toho o Smrti tolik ví. Ale ještě uvidíme, co přesně nám nakonec příběh nabídne. 

Na další díl Nezvratného osudu čekají fanoušci skoro 13 let. Teď už jen musíme doufat, že se bude jednat o comeback jaksepatří důstojný.

O režii se postarají Zach Lipovsky a Adam B. Stein, tvůrci zábavného sci-fi thrilleru Město podivínů (2018).

O scénář se postarali Guy Busick (Krvavá nevěsta, Vřískot 6) a Lori Evans Taylor (Bed Rest), pomáhat jim měl i Jon Watts, režisér všech tří filmů o Spider-Manovi s Tomem Hollandem.