Za necelý měsíc uvede studio Vertical zajímavě vyhlížející thriller jménem New Life, který bude zřejmě i silně přičichávat k hororu. Dokazuje to i nově vydaný oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Jednou z hlavních postav se stává tajemná mladá žena jménem Jess (Hayley Erin), která se zoufale snaží překročit kanadské hranice, aby unikla své minulosti. V patách jí je Elsa (Sonya Walger), schopná agentka, která má za úkol ji dopadnout. Její pronásledování ji zavede do hor severozápadního regionu Ameriky, nicméně samotné vyšetřování jí bude komplikovat amyotrofická laterální skleróza, kvůli které ji její vlastní tělo pomalu přestává poslouchat. Svůj stav před svými kolegy tají, přičemž se domnívá, že pokud se jí podaří Jess dopadnout, všem dokáže, že ještě stále dokáže dělat svou práci. To vše vyústí v drásavý střet na pokraji katastrofy mezi oběma ženami.

Snímek se již objevil na filmovém festivalu Fantasia, kde se dočkal především pozitivních reakcí. 

O scénář a režii se postaral John Rosman, pro kterého je film celovečerním debutem.

Dále se ve snímku objeví herci jako Tony Amendola, Ayanna Berkshire, Blaine Palmer, Nick George, David Loftus, Jeb Berrier a Cyndi Rhoads.

Film bude uveden na VOD již 3. 5. 2024.