Studio a hororové impérium Blumhouse už nějakou dobu láká na svou nejnovější děsivou podívanou jménem Neviditelné zlo (Imaginary), která do našich kin vstoupí už za necelé dva týdny. Společnost se nedávno pochlubila s další krátkou upoutávkou, ve které se z milovaných dětských kamarádíčků stanou hrůzostrašné stvůry. Na upoutávku se můžete podívat výše.

Hlavními postavami se stávají Jessica (DeWanda Wise) a její nevlastní dcera jménem Alice (Pyper Braun). Společně se přestěhují do domu, v němž kdysi Jessica vyrůstala. Alice pak ve sklepě najde plyšového medvídka jménem Chauncey, se kterým si začne hrát. Jak ale čas plyne, Alicino hraní s medvídkem je čím dál víc znepokojivější a zlověstnější. Jessica si pak uvědomí, že Chauncey je mnohem víc než jen pouhý plyšový medvídek, za kterého ho považovala. Horor tak bude pokládat otázku: Jsou imaginární přátelé opravdu jen výplody dětské fantazie? Nebo se pod nimi skrývá něco děsivějšího? 

O scénář a režii se postaral Jeff Wadlow, který natočil filmy jako Kick-Ass 2 (2013), Vadí nevadí (2018) a Fantasy Island (2020).

Dále se ve snímku objeví herci jako Tom Payne, Betty Buckley, Veronica Falcón, Dane DiLiegro, Matthew Sato, Taegen Burns, Suzette Lange a Brooklyn Majors.

Do našich kin snímek dorazí 14. 3. 2024.