Zatímco rodinná komedie Imaginární přátelé si na naše kamarádíčky z dětství posvítí zvesela, u chystaného hororu Neviditelné zlo tomu bude přesně naopak. Chystaný hrůzný snímek od společnosti Blumhouse se nedávno pochlubil novým oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Příběh by se měl zaměřit na Jessicu (DeWanda Wise) a její nevlastní dceru jménem Alice (Pyper Braun), které se přestěhují do domu, v němž kdysi Jessica vyrůstala. V jeho sklepě následně naleznou plyšového medvídka jménem Chauncy, se kterým si Alice začne hrát. Jessica si ale brzy začne uvědomovat, že tu něco nehraje. A všimne si, že Alice se chová stále více podivněji a znepokojivěji. Posléze s šokem zjistí, že Chauncey je mnohem víc než jen pouhý plyšový medvídek, za kterého ho považovala. Z traileru to vypadá, že nás čeká duchařina plná lekaček. Pokud to je váš šálek kávy, zkuste dát hororu šanci. 

O scénář a režii se postaral Jeff Wadlow, který natočil filmy jako Kick-Ass 2 (2013), Vadí nevadí (2018) a Fantasy Island (2020).

Dále se ve snímku objeví herci jako Tom Payne, Betty Buckley, Veronica Falcón, Dane DiLiegro, Matthew Sato, Taegen Burns, Suzette Lange a Brooklyn Majors.

Snímek by měl do českých kin nakonec dorazit až 14. 3. 2024.