Přesně za dva měsíce se na Netflixu dočkáme hraného seriálu jménem Avatar: Legenda o Aangovi, který bude vycházet ze slavné animované série z roku 2005. V rámci akce Geeked Week 2023 jsme se dočkali pořádného plnohodnotného traileru, nyní se můžete níže podívat na další várku fotek, které odhalují další postavy.

Jednou z nich je samozřejmě i hlavní hrdina Aang, jehož tentokrát ztvární Gordon Cormier. Dále se na fotkách nachází Sebastian Amoruso jako Jet, Arden Cho jako June, Casey Camp-Horinket jako "Gran Gran", Maria Zhang jako Suki, Tamlyn Tomita jako Yukari a Danny Pudi jako The Mechanist. Snad někdy krátce po novém roce se Netflix pochlubí nějakým dalším oficiálním trailerem, který nám toho ukáže více. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Albert Kim, který psal scénáře pro seriály jako Dokonalý podraz (2008), Nikita (2010) a Ospalá díra (2013).

O režii jednotlivých epizod se postarali Michael Goi (Megan is Missing), Roseanne Liang (Stín v oblacích), Jabbar Raisani (Outpost 37) a Jet Wilkinson (The Punisher).

Seriál bude na Netflixu premiérovat 22. 2. 2024.