Do záplavy seriálů zabývajících se problematikou dospívajících američanů se řítí další kousek. Po vzoru comebacku mladé čarodějnice Sabriny pro nás Netflix chystá další ženskou teenagerskou hlavní protagonistku Devi Vishwakumar v seriálu Never Have I Ever. Jak už jméno napovídá, tak Devi je dívka indického původu, kterou čeká nástup do nové školy. 

Uvolněný a komediální nádech celé show můžeme vidět v prvním oficiálním traileru. Zde se Devi modlí ke svým hindským bohům, aby jí splnili její dívčí sny. Ty jsou naprosto typické pro amerického puberťáka. Chodit na párty s alkoholem a tvrdými drogami, které by však mohla odmítat, přeje si také méně tělesného ochlupení a taky mít kluka... ale ne žádného nerda, pořádného a klidně hloupého sportovce! Jestli se jí to všechno splní, se dozvíme až v samotném seriálu.

Příběh je inspirovaný dětstvím jedné z autorek Mindy Kaling (Kancl, V hlavě, Raubíř Ralf). Ta dokonce uspořádala celosvětový konkurz, kde vybírala mezi 15 000 hereček. Tou nejlepší pro roli Devi Vishwakumar se stala 17letá Maitreyi Ramakrishnan, která si v seriálu Never Have I Ever střihne svůj herecký debut. Jak tento jistě zajímavý nápad dopadne, se dozvíme už 27. dubna na streamovací platformě Netflix.