Minulý rok se slavná série z osmdesátých let dočkala velkolepého návratu v podobě filmu Krotitelé duchů: Odkaz, jenž si vzal na starost Jason Reitman, syn již zesnulého Ivana Reitmana, který se postaral o první dva díly. A jelikož snímek z rozpočtu 75 milionů dolarů vydělal přes 204 milionů, bylo rázem jasné, že film se dočká také pokračování. To však nebude jediný duchařský projekt, kterého s v následujících letech dočkáme. Vyšlo totiž najevo, že Netflix ve spolupráci se Sony Pictures Animation připravuje také animovaný seriál. Výkonnými producenty se mají stát Jason Reitman a Gil Kenan, který se podílel na scénáři k Odkazu. Zatím však není známo, o čem přesně by seriál mohl být. Samozřejmě tedy kromě krocení duchů.

Taktéž není známo, kdo všechno by se v připravovaném seriálu měl objevit. I přestože Reitman bude jedním z výkonných producentů, o scénář a režii se tentokrát pravděpodobně nepostará. Musíme tedy doufat, že celý projekt dostane do rukou někdo schopný. Co se týče zmíněného hraného pokračování, tak příběh má údajně přímo navázat na dějství z předchozího filmu. Vrátit by se tak měla většina dětských hrdinů, stejně tak bychom se měli opět dočkat i dospěláckých herců jako Paul Rudd a Carrie Coon. Objeví se některý z nich i v onom animovaném seriálu? To je zatím ve hvězdách. 

Značku Krotitelů duchů se pokusil v roce 2016 obnovit Paul Feig se svým stejnojmenným filmem, ovšem ten se příliš pozitivních reakcí věru nedočkal. Až před rokem Jason Reitman dokázal, že slavná komediální série se ještě stále může lecčím pochlubit. Talentovaný režisér nedávno také prohlásil, že fanoušci se dalšího updatu o seriálu dočkají již brzy.

Ocenili byste animovaný seriál o Krotitelích duchů?