Pokud vaše srdce prahne po nějaké experimentální sci-fi podívané, můžete zkusit dát šanci nadcházejícímu titulu jménem Nesmrtelní (Divinity). Filmu nedávno vyšel plnohodnotný oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Z upoutávky je každopádně jedna věc jistá. Na snímek byste se rozhodně neměli koukat třeba s rodiči, protože sexuálního obsahu v něm evidentně bude habaděj. Už nějakou dobu také víme, co přesně můžeme od filmu vlastně očekávat.

Hlavní děj se má zaměřit tajemné sérum jménem Divinity, které vytvořil vědec Sterling Pierce (Scott Bakula). S jeho pomocí tak lze dosáhnout skutečné nesmrtelnosti. Výrobu séra má však nyní na starosti jeho bezskrupulózní syn Jaxxon (Stephen Dorff). Ten však otcův odkaz začne postupně měnit na jednu velkou noční můru. 

Zásadní roli v celém příběhu ale sehrají dva bratři (Moises Arias a Jason Genao), kteří s asistencí tajemné ženy jménem Nikita (Karrueche Tran) plánují mocného magnáta unést. Zároveň se tím vydají na cestu za skutečnou nesmrtelností.

Snímek, který bude zároveň mírně přičichávat i k hororu, má podle všeho především ostře kritizovat společnost, jež fyzický vzhled člověka fetišizuje a staví ho nad všechny ostatní hodnoty. Herec Stephen Dorff také uvedl, že film bude připomínat mix Mechanického pomeranče (1971) a Sloního muže (1980).

Snímek má zatím relativně pozitivní reakce, ale už z traileru lze poznat, že tahle podívaná rozhodně nebude pro každého. Podle všeho byl také film natočen zcela bez scénáře. 

O režii se postaral filmař Eddie Alcazar, jehož prvotinou byl thriller Perfect (2018). Dále se můžeme těšit na herce jako Bella Thorne, Caylee Cowan, Michael O'Hearn, Emily Willis, Brennah Black, Sawyer Jones, Renee Herbert, Danielia Maximillian-Almeda a Lydia Bielen.

Snímek už před pár týdny premiéroval ve vybraných kinech USA, mezinárodní uvedení je naplánované na 3. 11. 2023. Zda se ale snímek podívá i k nám, je zatím otázkou.