Věčné duše se vypravily na cestu do města Othe. Jejich pohodová cesta ovšem byla narušena zástupem agresivního nábytku. Skupina si s ním poradila, ale jedním životem za to zaplatila...

CO SE STALO POSLEDNĚ?

Minulá epizoda začala soubojem. Věčné duše a skupina Železných proti skříni, krabici, sudu, záchodu, dveřím a velkému domu. Ano, zní to šíleně. Ale souboj se skupinou mimiků nikdy nemůže působit normálně.

Dlouhý a vyčerpávající boj se skupině podařilo zvládnout. Ovšem Que T. v tomto boji téměř zemřel. Před sežráním mimickým domem ho zachránila Sharlott a její přetrvávající kouzlo. Definitivně ovšem položil život jeden z vojáků, kteří Duše doprovázeli.

Přeživší vojáci se společně s Thomericanem postarali o pohřeb zesnulého druha. Brindal se mezitím vydal prozkoumávat okolí a narazil na podivně vypadající a velmi zraněnou dívku. Hobit se jí nejprve snažil pomoci, ale poté mu došlo, že mu někoho připomíná. Dívka v sobě totiž měla přesně ty samé rány jako voodoo panenka, kterou Brindal nosí u sebe.

Zděšený Brindal holčičce panenku předal a ona poté splynula se zemí. Skupina si tak ale ověřila, že v tomto lese se skutečně pohybuje nějaká velmi temná moc. To si ověřila i během spánku. Během celé noci měl každý hlídající pocit, že je něco obklopuje..

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES! 

Dorazí již dnes Věčné duše do Othe?

• Jaká temná moc se v močálu skrývá?

• Získá si konečně Anthony úctu Železných?

Odpovědi na tyto otázky získáme již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!