Zjednodušeně, antologie v tomhle případě znamená, že na sebe série nebudou vůbec navazovat. Celá moje maličkost teď křičí po vrácení zpátky Nebe s.r.o. a všech herců na své místo. Možná je to proto, že mě 1. série bavila a celý nápad s nebem jako firmou mi přišel vtipnej a možná, že prostě jenom nemam rád změny v zajetých pořádcích. Každopádně se teď nad seriálem vznáší velkej otazník a nezbývá nám nic jiného, než věřit tvůrcům seriálu, že nám zase jednou naservírují pořádnou porci zábavy.

Když se ale na celou věc zkusím kouknout objektivně, tak je asi dobře, že tahle změna přišla. Příběh první série je totiž uzavřen, nejlepší fóry jsme už slyšeli a moment překvapení, kdy jsme se poprvé koukli do Nebe je nenávratně pryč. A popravdě, radši se kouknu na úplně nový příběh, než abych koukal, jak někdo 10 epizod mrví jeden z mých oblíbených seriálů. Takže tak.

Vtipný ale je, že český překlad názvu seriálu (Nebe s.r.o.) je teď vedle jak ta jedle. Chudák překladatel ale nemohl tušit, že se něco takového stane. Z traileru je vidět, že zůstali všechny důležité postavy z 1. série (uff). O příběhu toho stále moc nevíme. Nový trailer ukázal snad jen to, že Daniel Radcliffe je syn tyranského krále a jsou od něj tedy očekávány podobné věci, jako od jeho otce (násilí, zabíjení poddaného a podobně). On je však mnohem mírumilovnější a neví, jak se se svojí rolí popasovat. Steve Buscemi vypadá že bude obyčejný měšťan, Geraldine nóbl dáma do které se (znovu) zamiluje Daniel a Karana Soniho bych tipoval na sluhu nebo rádce.

Co si o nových změnách myslíte vy?