Nového traileru na pokračování Sweet Tootha jsme se sice nedočkali, zato se nám naskytlo několik roztomilých a srdceryvných momentů, se kterými se režie seriálu rozhodla podělit na Netflix Geeked Weeku. Zároveň nám prostřednictvím tohoto videa ze zákulisí bylo oznámeno, že bylo dokončeno natáčení!

Sweet Tooth vypráví příběh o klukovi, který je na půl jelen. Ve světě je apokalypsa, za níž stojí smrtící virus, přičemž se rodí jen děti, které jsou z větší nebo menší části zvířata. Pokud vás zajímá náš pohled na knižní zpracování, tak ho najdete v naší recenzi. Pokud bychom ale zabrousili na seriálové zpracování, zjistíme, že drsný příběh o nemilosrdném světě je v hrané verzi poměrně milý a roztomilý a více míří na rodinné publikum. Díky tomu jsou obě verze nejen unikátní, ale každá si jde svou cestou a obě zatím vedou správným směrem.

Ale zpátky k seriálu. První sezóna sklidila velmi příjemnou kritiku, není tedy divu, že se začalo pracovat na druhé sérii. Ačkoliv je tedy zatím stále v nedohlednu, je potvrzené, že bude. Na streamu bylo ukázáno několik záběrů z natáčení, hlavně několik členů vyjádřilo svou radost rovnou na kameru, přičemž svou lásku k filmu předali milým způsobem dál.

Celý sestřih totiž převyprávěli pomocí svého vypravěče, sami se vyjádřili o tom, jak dlouhá a těžká to byla cesta, ale kolik zábavy si díky tomu užili. Těšit se můžeme na větší boje, vyšší cíle a proradnější neřády. Co ale konkrétně? Tak na to si musíme ještě chvilku počkat.