Už za necelé dva týdny bude na HBO Max premiérovat krimi seriál We Own This City. V rámci toho k nám tak konečně dorazil pořádný plnohodnotný trailer, který nám opět ukázal, co můžeme od seriálu očekávat. Jste fanoušci legendárního seriálu The Wire? Tak to byste si nadcházející krimošku od stejných tvůrců, tedy George Pelecanose a Davida Simona, rozhodně neměli nechat ujít. Nejenže příběh bude opět zasazený do města Baltimore, kde se budou opět řešit případy korupce, obchodu s drogami a vražd, ale také nás čeká napínavé dějství, kde nic nebude černobílé. Seriál bude vycházet podle skutečných událostí, přesněji se bude jednat o adaptaci knihy We Own This City: A True Story of Crime, Copsand Corruption od reportéra Justina Fentona.

Šestidílná série by měla vyprávět o velkém zločineckém spiknutí, které bude postupně růst uvnitř jisté policejní jednotky, v jejímž čele stojí seržant Wayne Jenkins (Jon Bernthal). A ten rozhodně žádným Mirkem Dušínem není. I přestože se má jednat o oddaného ochránce zákona, Jenkins se rozhodl bojovat ohněm proti ohni. Jeho morálně pochybné činy a brutální zákroky tak upoutají pozornost právničky Nicole Steele (Wunmi Mosaku), která vyšetřuje praktiky policejního oddělení v Baltimoru. Zdá se totiž, že Jenkinsova jednotka také krade peníze z přepadených domů, přičemž se nebrání ani tvorbě falešných důkazů. 

O režii se postaral Reinaldo Marcus Green, který je zodpovědný za snímek Král Richard: Zrození šampionek, jenž nedávno zabojoval na Oscarech. V seriálu se taktéž dočkáme herců jako Jamie Hector, McKinley Belcher III, Darrell Britt-Gibson, Josh Charles, Dagmara Domińczyk, Rob Brown, Don Harvey, David Corenswet, Larry Mitchell, Ian Duff, Delaney Williams a Lucas Van Engen.

Oficiální premiéra je stanovená na 25. 4. 2022.