Šestou fázi MCU zahájí ke konci roku 2024 reboot Fantastické čtyřky, který snad konečně učiní slavné komiksové čtveřici na filmovém plátně spravedlnost. A i přestože je snímek ještě na míle vzdálený, mnozí fanoušci už začali debatovat o tom, které hvězdy by mohly všechny čtyři superhrdiny ztvárnit. Ale jak se zdá, z posledních informací vyšlo najevo, že Marvel už možná našel představitelku pro Sue Storm alias Invisible Woman. Insider John Campea odhalil, že slavnou komiksovou bloncku by si mohla zahrát mladá britská herečka Jodie Comer.

Ta se proslavila především díky seriálu Kiling Eve (Na mušce) z roku 2018, ve kterém ztvárnila jednu z hlavních postav Villanelle, za což byla také dvakrát nominovaná na Zlatý glób. V poslední době se ale začala objevovat i ve velkofilmech, za zmínku stojí například vynikající historické drama Poslední souboj z minulého roku a ujetá akční komedie Free Guy. 

Campea tvrdá, že hereččino zapojení do MCU by měla být ohlášeno během akce D23 Expo, které odstartovalo dnes a potrvá až do neděle. Takže se už velice brzy přesvědčíme o tom, zda jsou tyto zvěsti pravdivé. Asi nejznámější hrané verzi Sue Storm vdechla život v roce 2005 Jessica Alba ve snímku Fantastická čtyřka, přičemž do role se vrátila i o dva roky později pro pokračování jménem Silver Surfer. Oba dva filmy však mezi fanoušky původních komiksů příliš dobrou pověst věru nemají. Podobně je na tom i reboot z roku 2015, kde zas superhrdinku ztvárnila Kate Mara.

Sue Storm je jednou z úplně prvních marvelovských superhrdinek. Spolu s jejími třemi kolegy jí vdechli život Stan Lee a Jack Kirby v roce 1961. Její základní schopnost je přirozeně neviditelnost, přičemž kromě sebe dokáže zneviditelnit i ostatní věci a vytvářet neviditelná silová pole. 

Připravovaný reboot Fantastické čtyřky se jednu dobu potýkal se ztrátou režiséra. Kvůli kreativním neshodám opustil na jaře celý projekt Jon Watts, který je tvůrcem spider-manovské MCU trilogie s Tomem Hollandem. Na jeho místo tak přichází Matt Shakman, režisér marvelovského seriálu WandaVision, který zas kvůli Fantastické čtyřce opustil připravovaný čtvrtý Star Trek. Šušká se také o tom, že herec Penn Badgley by mohl zas ztvárnit Reed Richardse alias Mr. Fantastic, ale zatím jde také o pouhé zvěsti. Fantastické čtyřky bychom se v kinech měli dočkat 7. 11. 2024. 

Líbila by se vám Jodie Comer jako Sue Storm?