Studio Pierrot ve středu spustilo oficiální YouTube kanál pro streamování klasických anime titulů. Snímky však budou zpřístupněny vždy jen po omezenou dobu. Oficiální kanál odstartoval spolu s první epizodou Nilse Holgerssona z roku 1980 a videem oslavujícím 20. výročí anime Hikaru no Go, na které se můžete podívat výše.

Studio má dále v plánu streamovat čtyři Mahó no tenši Creamy Mami OVA tituly. A to: Mahó no tenši Creamy Mami: Eien no Once More, Mahó no tenši Creamy Mami: Lovely Serenade, Mahó no tenši Creamy Mami: Long Goodbye a Mahó no tenši Creamy Mami: Curtain Call. Každá z nich bude k dispozici po dobu jednoho týdne v průběhu června, počínaje Eien no Once More 3. června.

Přečtěte si také: YouTube zavádí pravidla pro označování videí generovaných umělou inteligencí

Studio bude také po omezenou dobu streamovat výběr 13 epizod z Osomacu-kun a tři epizody Ghost Stories, přičemž oznámení dalších titulů bude zveřejněno později. YouTube kanál pak má být aktualizován každé pondělí, středu a pátek. Bohužel jsou k titulům dostupné pouze automatické titulky v japonštině. Pokud tedy neoplýváte znalostmi tohoto jazyka, budou pro vás snímky ze studia Pierrot znamenat pouze vizuální potěšení.