Blizzard představil čtyřdílný animovaný seriál Afterlives, který hráče World of Warcraft připraví na rozsáhlou expanzi Shadowlands. Seriál má za úkol představit některé důležité postavy, které se v datadisku stále populárního masivně multiplayerového RPG titulu objeví.

První díl z celkových čtyř bude mít premiéru už tento čtvrtek během Opening Night Live v rámci Gamescomu, vysílání začíná v osm hodin večer našeho času a my vám ho nabídneme živě s českým komentářem. Z necelého minutového videa si můžeme udělat představu o tom, na co se seriál přesně zaměří.

Přečtěte si také: Blizzard se zavázal k vydání World of Warcraft: Shadowlands

Seriál poodhalí příběhy jednotlivých postav a zavede vás do míst, v nichž budete v expanzi bojovat. Mimo jiné zavítáme do říše Bastion, kterou ovládá covenant Kyrian. Podíváme se také do Maldraxxusu covenanta Necrolorda, Ardenwealdu ledové královny a Revendrethu sira Sire Denathriuse.

Jak se sami můžete přesvědčit, jde o různorodé a zajímavé prostředí, které nám bude skrz čtyřdílný seriál představeno společně s hlavními postavami a jejich stoupenci.

World of Warcraft: Shadowlands nemá stanovené přesné datum vydání, očekává se ale v letošním roce.