Vin Diesel, kterého jsme naposledy viděli v komiksovém snímku Bloodshot, se sice nejvíc proslavil jako Dominic Toretto v Rychle a zběsile, Xander Cage v xXx nebo Riddick ve stejnojmenné sérii, ale nesmíme zapomenout ani na jeho méně slavnou postavu Kauldera z Posledního lovce čarodějnic.

Film v době svého vydání neměl v kinech zrovna velký úspěch, ale později na streamovacích službách se mu celkem dařilo. Přeci jen jde o odpočinkové fantasy béčko s klasickým klišé příběhem, které si své diváky vždycky najde. Ve zkratce - Kaulder zabije královnu čarodějnic, ta ho za to prokleje nesmrtelností, takže mu nezbývá nic jiného, než dalších 100 let zabíjet ostatní čarodějnice, jenže čarodějnice královnu v současnosti oživí a ta je rozhodnutá zničit celé lidstvo, s Kaulderem v čele. Jak říkáme, nic převratného nečekejte. Nejzajímavější odhalení pro nás bylo, že postava Kauldera byla inspirována hercovým vlastním D&D charakterem, který byl, jak jinak, také lovec čarodějnic.

To může být jeden z důvodů, proč má Vin Diesel tento film tak rád, i když nepatří k jeho nejúspěšnějším. Není se tedy čemu divit, že se s přípravou scénáře druhého dílu hned pochlubil fanouškům na Instagramu. Nenapsal tedy přímo, jaký scénář se píše, ale posuďte sami.

Viděli jste první díl a líbil se vám? Bude podle vás dvojka lepší, nebo by se raději vůbec neměla točit? :)