Pokud váš štve, že se ve filmovém světě upřednostňují především příběhy s upíry, přičemž na jejich rivaly vlkodlaky se neustále zapomíná, mohl by vás zajímat nadcházející romantický horor jménem My Animal. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Heather (Bobbi Salvör Menuez), která na první pohled není ničím výjimečná. Jedním z jejích největších snů je hrát hokej za místní tým, ovšem ten ji do svých řad odmítá přijmout. A vlastně i obecně se zdá, že jediní lidé, kteří ji přijímají, jsou členové rodiny. Jednoho dne ale dorazí do městečka, ve kterém přebývá, další dívka jménem Johnny (Amandla Stenberg), do níž se Heather rychle zakouká. 

A zanedlouho mezi oběma mladými ženami začnou milostné hrátky, které ze strany Heather pravděpodobně přerostou až do lásky. Je tu však jeden háček, který by mohl jejich vztah náležitě komplikovat. Heather se totiž při každém úplňku mění na vlkodlaka. Důvodem je stará kletba, která už nějakou dobu souží její rodinu. Její alkoholická matka proto není vůbec spokojená s tím, že Heather tráví s Johnny tolik času.

Ať už tato lapálie dopadne jakkoliv, těšit se každopádně můžeme na mládeži nepřístupnou podívanou, která si svůj R rating vysloužila obsahem, jenž zahrnuje násilí, užívání drog, nahotu a vulgaritu. 

O režii se postarala Jacqueline Castel, pro kterou bude snímek celovečerním debutem. Podobně to bude i u scenáristky Jae Matthews, pro kterou bude snímek také prvotinou.

Dále se ve snímku objeví herci jako Heidi von Palleske, Stephen McHattie, Dean McDermott, Scott Thompson, Trish Rainone, Bill MacDonald a Cory Lipman.

Snímek by se měl dostat na VOD 15. 9. 2023.