Na konci loňského podzimu to vypadalo, že hvězdně obsazené drama Motorkáři, ve kterém uvidíme Toma Hardyho (Venom) a Austina Butlera (Duna: Druhá část), dorazí na konci února. Premiéra se však (opět) musela odložit, tudíž filmu se nakonec dočkáme až v červnu. Venku každopádně máme zbrusu nový trailer, na který se můžete podívat výše.

Samotný děj by nás měl zavést do roku 1965, jednou z hlavních postav se stává Johnny (Hardy), který založil motorkářskou skupinu jménem Vandals. Příběh skupiny bude divákům vyprávět jeho tvrdohlavá členka Kathy (Jodie Comer), která se provdala za divokého a nezodpovědného motorkáře Bennyho (Butler). V průběhu deseti let se tak z normální partičky motorkářů stává nebezpečný gang, kterému násilí není cizí. Snímek bude vycházet ze slavné fotografické knihy o motorkářích, za kterou stojí Danny Lyon. 

O scénář a režii se postaral Jeff Nichols, který stojí za filmy jako Úkryt (2011), Bahno z Mississippi (2012) a Půlnoční dítě (2016).

Dále se ve snímku objeví herci jako Boyd Holbrook, Norman Reedus, Damon Herriman, Beau Knapp, Karl Glusman, Emory Cohen, Mike Faist, Toby Wallace a Phuong Kubacki.

Do českých kin snímek dorazí 20. 6. 2024.