Pokud nedojde zase k dalšímu odkladu, ke konci příštího měsíce se konečně dočkáme nového a hvězdně obsazeného filmu Jeffa Nicholse jménem Motorkáři, ve kterých v hlavních rolích zazáří Tom Hardy (Venom) a Austin Butler (Duna: Část druhá). Je možné, že se ještě před premiérou dočkáme nějakého další traileru, zatím si můžete níže prohlédnout nový oficiální plakát se zmíněnou hereckou dvojicí, kterou ještě doplňuje Jodie Comer (Poslední souboj).

Příběh se bude odehrávat v roce 1965, kdy drsňák Johnny (Hardy) založí na středozápadě USA motorkářský gang jménem Vandals. Jejich příběh bude vyprávět tvrdohlavá Kathy (Comer), která se provdala za divokého a nezodpovědného motorkáře Bennyho (Butler). V průběhu deseti let se z Vandlas stává více a více nebezpečnější skupinka, které násilí není cizí. A Benny si eventuálně bude muset vybrat mezi láskou ke Kathy a svou loajalitou k Johnnyho gangu. 

Snímek bude vycházet ze slavné fotografické knihy o motorkářích, za kterou stojí Danny Lyon. Režisér Jeff Nichols dále stojí za filmy jako Úkryt (2011), Bahno z Mississippi (2012) a Půlnoční dítě (2016).

Dále se ve snímku objeví herci jako Boyd Holbrook, Norman Reedus, Damon Herriman, Beau Knapp, Karl Glusman, Emory Cohen, Mike Faist, Toby Wallace a Phuong Kubacki.

Do českých kin snímek dorazí 20. 6. 2024.