Jen několik dní před Vánoci dorazí do kin animák Ptáci stěhováci, který bude pocházet od studia Illumination Studios. To nám nadělilo nejenom slavnou filmovou sérii Já, padouch, ale samozřejmě i (ne)oblíbené Mimoně. Pokud na výše zmíněný film zajdete do kina, budete mít možnost zhlédnout kraťas jménem Mooned. Výše se můžete podívat na krátký trailer.

Mooned se tentokrát zaměří na Vectora, hlavního záporáka z prvního dílu Já, padouch (2010), který po událostech filmu uvízne na povrchu Měsíce. A nyní díky nadcházejícímu krátkometrážnímu filmu bude jeho příběh pokračovat. Měli bychom se proto stát svědky toho, jak se Vector bude pokoušet dostat se z Měsíce pryč zpátky domů. A Mimoni zde samozřejmě chybět nebudou, to by tak hrálo! 

Vectorovi opět propůjčil hlas Jason Segel, snímek půjde do kin spolu s animákem Ptáci stěhováci, který bude vyprávět o kachní rodince, jež se vydá na velkolepou dovolenou. Ta je ale následně nečekaně zavede do New Yorku, ve kterém na ně čeká řada nejrůznějších dobrodružství.

Oba dva filmy tak budeme moci zhlédnout od 21. 12. 2023.