Mladí Titáni, partička dospívajících superhrdinů DC univerza, se nám poprvé představila v komiksu The Brave and the Bold #54 z roku 1964. Posléze nám jejich nejrůznější dobrodružství ukázaly animované seriálové tituly jako Teen Titans (2003) a Mladí Titáni do toho! (2013), za zmínku pak určitě ještě stojí hraná série Titans (2018), která definitivně skončila po čtvrté sezóně z roku 2022.

Nyní se ale zdá, že se v budoucnu dočkáme dalšího hraného projektu, tentokrát však filmového. Server The Hollywood Reporter hlásí, že Mladí Titáni se u DC Studios dočkají celovečerního zpracování.

Není ale známo, v jakém univerzu se vlastně bude snímek odehrávat. Pokud nebude spadat do DCU, které připravují šéfové DC Films James Gunn a Peter Safran, noví Titáni by mohli být součástí DC Elseworlds, tedy samostatného univerza, které nebude překážet kontinuitě restartovaného světa.

Na palubě už také máme hlavní scenáristku, která připravovaný snímek napíše. Podle serveru se má o scénář postarat herečka Ana Nogueira, o které jsme v rámci DCU už psali. Je to totiž právě ona, kdo si vzal pod scenáristický palec snímek s novou Supergirl, jenž ponese podtitul Woman of Tomorrow. Před pár měsíci vyšlo najevo, že hlavní roli slavné superhrdinky nakonec ztvární Milly Alcock (Rod Draka).

Co všechno Nogueira vymyslí pro nové Mladé Titány, se necháme překvapit. Stejně tak si budeme muset počkat na nějaké to ujasnění o tom, do jakého univerza vlastně bude film patřit. 

I když sestava hrdinů není vždy stejná, skupina se obvykle skládá z postav jako Robin, Raven, Beast Boy, Starfire a Cyborg. Projekt by měl být v brzkých fázích výroby, tudíž zatím těžko říct, kdy přesně se ho nakonec dočkáme. Minimálně pár let to ale zřejmě potrvá.