Za necelá dva týdny uvede studio Gravitas Ventures nízkorozpočtový horůrek jménem Mister Sleep, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem strašlivého a řádně vyšinutého sériového vraha s přezdívkou Mister Sleep (Roger Dorsey), kterého ve vězení čeká poprava. Po jejím uskutečnění se však vrací zpět mezi živé jako děsivá a nezastavitelná síla, která touží po jediném. Krutě se pomstít skupině pacientů s nespavostí, která má otestovat nově vytvořený lék. Mister Sleep se totiž domnívá, že skupina je zodpovědná za ztrátu jeho vzpomínek. Součástí oné skupiny je i dcera muže, který obživlého sériového vraha poslal do cely smrti. 

O režii a scénář se postaral Robert Hollocks, který má za sebou dokument For Britain and for the hell of it! (2018) a thriller Applewood (2022). Na scénáři spolu s ním pracoval ještě Amy Rhinehart Bailey.

Dále se ve snímku objeví herci jako Claire Marie Lubeck, Alec James, Kate Dailey, Austin Rhodes, Bronsonn Taylor, Anna Borchet a Ashley Terpstra.

Snímek bude uveden na VOD již 2. 4. 2024.