Jistě se všichni shodneme na tom, že LEGO stavebnice jsou ty absolutně nejlepší hračky na světě. Kam se hrabou nějaká autíčka. Několik velkých LEGO filmů už na světě máme, za zmínku tak například stojí LEGO® příběh (2014), jeho pokračování (2019) nebo i LEGO® Batman film (2017).

Už brzy budou ale do hračkové podoby převedeni hrdinové ze slavných pixarovek, na kterých jste možná i vy vyrůstali. A to skrze chystanou minisérii LEGO Pixar: Bricktoons, kterou uvede Disney+. Výše se můžete podívat na krátkou upoutávku.

Diváci se tak mohou těšit na zcela nová dobrodružství se známými postavami z pixarovek jako Hledá se Nemo (2003), Úžasňákovi (2004), Auta (2006), Rebelka (2012) nebo Coco (2017). Vypadá to na docela milou zábavu pro caparty, takže pokud nějaké máte, můžete jim to na začátku příštího měsíce pustit. A pokud je to nebude bavit, vždycky je tu skutečné LEGO. A co si budeme povídat, to bude navždy mnohonásobně lepší. 

Minisérii pro Disney+ a společnost The Lego Group vytvořili lidé od Pixar Animation Studios. Zatím ale není známo, kdo všechno vlastně na projektu pracoval.

Diváci by se měli dočkat pěti epizod, každá z nich se zaměří na jednu z výše zmíněných pixarovek.

Na Disney+ od 4. 9. 2024.