Filmařka Jade Halley Bartlett krátce po novém roce uvede svůj režijní celovečerní debut, kterým se stane hvězdně obsazené drama Miller's Girl. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh bude vyprávět o profesorovi jménem Jonathan Miller (Martin Freeman), který se jednoho dne seznámí s Cairo Sweet (Jenna Ortega), mladou, tajemnou a opravdu velice talentovanou spisovatelkou. Miller, který je (nejenom) jejím talentem vyloženě okouzlený, jí zadá speciální povídkový úkol, aby mohla své nadání náležitě otestovat. Jak je ale z traileru zřejmé, jejich vztah přeroste v něco většího. A brzy se oba dva zapletou do sítě, ve které budou čelit svým nejtemnějším touhám. 

Jade Halley Bartlett se postarala jak o scénář, tak i o režii. Původně to měla být také ona, kdo měl napsat marvelovku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022), ale následně ji nahradil Michael Waldron.

Dále se ve snímku představí herci jako Bashir Salahuddin, Gideon Adlon, Dagmara Dominczyk, Christine Adams, André Wilkerson, Ray Fawley a Trace Haynes.

Snímek bude v amerických kinech premiérovat 26. 1. 2024, doufejme tedy, že se eventuálně dostane i k nám.