Taxikaření je někdy opravdu frustrující. Dokazuje nám to nejenom prvních pár misí v Mafii jedničce, ale i chystaný britský krimi thriller Midnight Taxi, ve kterém hlavní roli ztvární Ladi Emeruwa. Výše si můžete pustit oficiální trailer.

Příběh se zaměří na taxikáře Eddieho Cartera (Emeruwa), který pracuje především po nocích. Zprvu má klidný a jednoduchý život, nicméně jeho spánkový režim naruší hlučné stavební práce, které probíhají hned vedle jeho domova. Noční směny tak budou vyžadovat mnohem více kofeinu, ovšem i tak se dostaví vyčerpání.

Když si jedné noci odpočine v autě, po probuzení na něj čeká nepříjemné překvapení – přímo před jeho taxíkem leží tělo zavražděné ženy. Po následující noci si unavený Eddie uvědomí, že začal znovu trpět náměsíčností, s čímž se naposledy potýkal jako dítě. Do jeho mysli se začne vkrádat panika, když si začne uvědomovat, že za smrt zmíněné ženy je možná zodpovědný on. 

O scénář a režii se postaralo filmařské duo Bertie Speirs a Samantha Speirs, přičemž půjde o jejich celovečerní debut.

Dále se ve snímku objeví herci jako Charlotte Price, Eddie Eyre, Nathan Turner, Amerjit Deu, Tom Gordon, Miki Davis, Stephanie de Whalley, Jamie B. Chambers, Esme Pellegrini a další.

Snímek dorazí na VOD 23. 7. 2024.